IOTA kopen bij Bitcoin Meester

IOTA kopen bij Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Aalsmeer, welke klanten de mogelijkheid biedt vanaf €50 IOTA te kopen. Betalen kan onder andere met iDeal. Om IOTA te kunnen kopen bij Bitcoin Meester, dient u de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Account aanmaken bij Bitcoin Meester

Om een account aan te maken bij Bitcoin Meester gaat u naar de website van Bitcoin Meester en klikt u rechts bovenin uw scherm op 'registreren'. U komt vervolgens op de registratiepagina waar om enkele gegevens wordt gevraagd. Zorg ervoor dat u een correct e-mail adres invoert. U heeft een inlogcode nodig die per mail verzonden wordt.

Stap 1

Stap 2: Geld storten bij Bitcoin Meester

Nadat u bent ingelogd met de ontvangen logincode, ziet u aan de rechterkant van uw scherm 'Euro's storten' staan. Klik daar op de oranje pijl die naar beneden wijst en voer het bedrag in dat u wilt storten op uw Bitcoin Meester rekening. Klik vervolgens op 'Storten met iDeal'. U wordt doorverwezen naar de betaalpagina van de website. Rond de betaling af en u zult een bericht zien verschijnen waarin staat dat de betaling is afgerond en het tegoed snel zichtbaar zal worden.

Stap 2

Stap 3: Cryptocurrency kopen met iDeal

Nadat het gestorte bedrag verwerkt is, is dit zichtbaar onder 'Je portefeuille' onder Euro. Ga vervolgens naar de optie 'Kopen' onder het scherm waar eerder gebruik van is gemaakt. Klik daar op IOTA en geef het bedrag in euro's op waarvoor u IOTA wilt gaan kopen. Let er op dat er 1 euro transactiekosten worden gerekend over het bedrag dat gestort is.

Stap 3

Stap 4: IOTA verzenden naar eigen wallet

De gewenste munt wordt direct omgeruild voor de gestorte euro's. U zou dat direct moeten zien onder 'Je portefeuille'. Daar staat nu onder IOTA het aantal MIOTA dat in bezit heeft vermeld. Wanneer u uw IOTA liever bewaard in uw eigen wallet of een andere wallet bij bijvoorbeeld Binance, klikt u op de pijltjes onder uw IOTA tegoed. Er verschijnt dan een veld waarin gevraagd wordt om een wallet adres. Vul hier uw wallet adres in en klik op 'MIOTA versturen'. U ontvangt een mail om de verzending te bevestigen waarna de munten direct verstuurd worden. U heeft nu succesvol IOTA gekocht via iDeal en uw munten verzonden naar een wallet van keuze.

Let op! Binance ondervind vertraging bij het verwerken van gestorte IOTA. Het kan tot 8 uur duren voordat IOTA zichtbaar worden in uw Binance account!

Stap 4

Gebruikte links:

Bitcoin Meester